Fluistermethode: Geluidsarme montage

  • Montage methode nagenoeg zonder schroefwerk
  • Minimale geluidsoverlast
  • Buren, personeel, gasten, bewoners, leerlingen en patiënten kunnen in naast-, boven- en ondergelegen ruimtes probleemloos doorwerken, -leren, uitrusten, herstellen of genieten van hun rust.

Het Wall-LinQ Tape Drywall System® wordt gemonteerd met de ‘Fluistermethode’. Omdat de montage nagenoeg zonder schroefwerk plaatsvindt, is de geluidsoverlast minimaal.

Buren, gasten, leerlingen, collega’s en patiënten in ziekenhuizen kunnen dankzij deze Fluistermethode in naast-, boven- en ondergelegen ruimtes probleemloos doorwerken of -leren, tot rust komen of herstellen van een medische ingreep. Bovendien hoeven de werkzaamheden, vanwege hun geluidsarme karakter, niet buiten kantooruren plaats te vinden.

Een andere belangrijk aspect van de Fluistermethode is dat de gips(vezel)kartonplaten altijd met twee personen gemonteerd moeten worden. Een uitstekende gelegenheid voor een ervaren monteur om een nieuwe monteur op te leiden en zijn kennis over te dragen. Dit voorkomt dat kennis verdwijnt en brengt de kwaliteit in de gehele sector naar een hoger niveau. En de belasting van het lichaam is door deze montagemethode veel lager dan bij de traditionele bouw.